vinlende

Wie zijn wij (ITEQ VN)

Zuidoost Azië kent net als in Europa, een zeer uitgebreide economische samenwerking met als doel de stimulering van handel binnen die regio., namelijk de ASEAN-regio, waar landen als Thailand, Singapore, Indonesië, Maleisië, de Filippijnen en Vietnam toe behoren.

Dankzij het gunstige investeringsklimaat hebben vele Europese – en ook Nederlandse – ondernemingen zich de afgelopen jaren in deze regio gevestigd. Waaronder enkele belangrijke klanten van ITEQ Industries. Ondernemingen die op hun beurt weer afhankelijk zijn van toeleveranciers in dezelfde regio, maar vervolgens te maken krijgen met een beperking op het gebied van hoogwaardige toelevering van metalen producten.

Om dezelfde kwaliteitsstandaard te garanderen als we in Nederland gewend zijn, heeft ITEQ Industries er voor gekozen om deze bedrijven ter plaatse te bedienen met een eigen productiefaciliteit.

Daarmee zal ITEQ Vietnam een zeer aantrekkelijke speler worden in de regio, maar wel met het kwaliteitsniveau, wat onze opdrachtgevers gewend zijn en van ons verwachten. Het beste van twee werelden!

Wij voorzien onze klanten in de ASEAN-regio in hun behoefte aan kwalitatief hoogwaardige monodelen en lassamenstellingen. Door een afgewogen combinatie van vakmanschap, training, inzet van Europese CNC machines en ons westerse beleid, hebben we in Vietnam de basis gelegd voor de fabricage van een goed product, met constante kwaliteit en een gunstig prijsniveau.

Outsourcen? Maar dan wel met Nederlandse kwaliteit!

Met de productie en assemblage van monodelen en lassamenstellingen zijn wij zeer concurrerend als het gaat om grote volumes en kunnen ook Nederlandse (productie-)bedrijven profiteren van onze faciliteiten.