vinlende

Beschermkap Parkeerautomaat

Door ITEQ Engineering bedacht en ontwikkeld, waarna geproduceerd door ITEQ Industries.

Met behulp van een beschermkap kan een parkeerautomaat worden beveiligd tegen vandalisme tijdens een festival of tijdens de jaarwisseling. Met name vandalisme door vuurwerk kan hoge kosten met zich mee brengen.

Als gevolg van vandalisme worden er inkomsten misgelopen en moeten er monteurs worden ingezet om de automaten te repareren of vervangen.

Er zijn diverse beschermkappen voor verschillende modellen parkeerautomaten. U kunt kiezen voor een beschermkap die permanent door het jaar heen bij de parkeerautomaat kan blijven of voor een beschermkap die weggenomen moet worden. Het model zoals hier naast is afgebeeld heeft scharnierende beugels en is zo ontworpen dat deze permanent bij de parkeerautomaat kan blijven. Als de parkeerautomaat in bedrijf moet zijn, plaatst men de beschermkap aan de achterzijde van de automaat. Als de parkeerautomaat afgeschermd moet worden kunt u met alleen een sleutel alle automaten af om de beschermkap aan de voorzijde van de automaat te plaatsen.

De beschermkappen zijn voor diverse modellen parkeerautomaten te verkrijgen. Onder ander voor: (Parkeon) Strada ST, Strada Evolution, Strada Evolution 2, Stelio, (Schmit) Cale etc.

Hiernaast ziet u de beschermkappen van een Strada ST en Cale.

 

Vuurwerkkap StradaBeschermkap Cale (2)