vinlende

Robot lassen

ITEQ Industries is een bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van robot lassen. Materialen worden met robot lassen op een efficiënte manier bewerkt. Dit resulteert in een hoge mate van betrouwbaarheid en continuiteit in het gewenste eindproduct. Wij kunnen voor u robot lassen van staal, rvs, aluminium. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren deze en leveren u uiteindelijk het ideale product. 

Het innovatieve bedrijf van Europa

Het robot lassen is een vernieuwende en kostenbesparende manier van materiaalbewerking. ITEQ Industries is één van de meest innotvatie bedrijven op dit terrein. Het voordeel van robot lassen is dat het lassen altijd met de uiterste precisie en zorgvuldigheid gebeurd. Wij beschikken verder over een modern machinepark en maken gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. 

Offerteaanvraag

Heeft u interesse in het robot lassen en wilt u hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijven een offerte aanvragen voor het robot lassen. 

IMG_3394