vinlende

De DIN EN 15085 norm

Op het gebied van lassen is ITEQ Industries het gecertificeerde bedrijf waar u terecht kunt voor al uw laswerk. Dankzij een uitstekende opleiding van onze lassers en de uitgebreide kennis die zij hebben, zijn wij volop alles aan het bewerkstelligen om te voldoen aan de DIN EN 15085 norm. Dit is een lasnorm voor de railindustrie. ITEQ Industries is één van de weinige bedrijven die aan de DIN EN 15085 norm zal voldoen. 

Gecertificeerd laswerk

Al onze lassers zijn gecertificeerd en werken met moderne lasapparatuur en robots. We leveren hoogwaardig laswerk in zowel Tig als Mig. Hierbij worden staal, RVS en aluminium strict gescheiden gehouden. Wilt u graag dat er punt- en stiftlassen ingezet of ingeprest worden? Of juist blindklinkmoeren en popnagelen? Alles is mogelijk bij ITEQ Industries. Wij beschikken over gespecialiseerde medewerkers, zo bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit. In Europa is er slechts een selecte groep bedrijven welke het DIN EN 15085 certificaat mogen voeren en binnen Nederlands is dit slechts een handvol bedrijven. ITEQ is volop bezig om deze certificering te behalen.

Aanvullende informatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zeer hoogwaardige producten voor u kan realiseren? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de DIN EN 15085 norm? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord en bespreken samen met u de mogelijkheden met betrekking tot uw situatie. 

Din En 15085