Nieuwbouw nu écht van start

vinlende

Meer mogelijkheden
“Op deze nieuwe locatie hebben we veel meer mogelijkheden om onze capaciteit uit te breiden”, licht Tim Kollen toe. “In de nieuwe fabriek komt een nieuw automatisch magazijn met twee keer meer capaciteit dan het huidige magazijnsysteem. Tevens is er een nieuwe, extra fiber laser aangeschaft waarmee onbemand reststukken gesneden kunnen worden. Deze laser maakt het voor ons mogelijk om een grotere variëteit aan plaatmateriaal te snijden, bijvoorbeeld dikker materiaal en andere soorten.”

“Eén van de grote voordelen van deze nieuwe technieken, is de verhoogde flexibiliteit doordat er onbemand gewerkt kan worden”, vervolgt Tim. “Zo kunnen we mogelijk maken dat de gehele lijn vierentwintig uur per dag onbemand kan draaien en tevens het uitnemen en sorteren van de producten kan onbemand. Mede hierdoor zullen de  doorlooptijden van het laserwerk aanzienlijk korter worden. Hiermee is ITEQ voorloper in Europa.”

Productie onaangetast tijdens verhuizing
Investeren in nieuwe technieken, daarop blijft ITEQ altijd gefocust. De klant ontzorgen en het waarborgen van hoge kwaliteit zal ook de komende jaren weer hoog in het vaandel staan. Van groot belang is dan ook dat de klant van de verhuizing niets merkt. Met een speciaal project team wat zich volledig richt op alles rondom de verhuizing wordt er gezorgd dat de productie volledig door kan draaien en geen vertraging zal oplopen.