ITEQ Vietnam op de Hannover Messe

vinlende

Het zal u niet ontgaan zijn dat ITEQ op de Hannover Messe door ITEQ Vietnam met Christiaan Romme en
Gerrit-Willem Westerink vertegenwoordigd was.

Graag blikken we met Christiaan terug op een geslaagde beurs. “De drukte viel dit jaar mee, maar we hebben kwalitatief goede leads opgedaan”, aldus Romme. “De beurs viel dit jaar precies in de week van Koningsdag, dus dat hebben we helaas moeten missen.” Voor Christiaan geen groot gemis, want sinds hij zijn leven in Vietnam heeft opgebouwd, viert hij geen Koningsdag meer.

Hoog bezoek
Zoals gezegd, geen stormloop op de stand van ITEQ dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat het geen vruchtbare tijdsbesteding is geweest, integendeel. “Behalve kwalitatief interessante leads hebben we ook het genoegen gehad om de Vietnamese Ambassadeur van Duitsland, Xuan Hung Doan en de Vietnamese Ambassadrice van Nederland, Thi Hoa Ngo, te mogen ontvangen.”