ITEQ op Engineering Materials 2016

vinlende

logo_engineeringmaterials_def

Evenementenhal Gorinchem 6-8 december 2016

Bezoek ITEQ op de Engineering Materials beurs! De Nederlandse maakindustrie ontwerpt en ontwikkelt volop innovatieve producten. Het gebruik van de juiste grondstoffen en materialen maken het verschil in het slagen van het eindproduct. Engineering Materials is het platform waar contacten worden gelegd en informatie wordt gedeeld op gebied van (hightech) grondstoffen en materialen, de be- en verwerking ervan, oppervlaktebehandelingen en de verschillende toepassingsmogelijkheden. Engineers en productontwikkelaars staan voor grote uitdagingen; van idee tot het eindproduct.

U vindt ons op standnummer 110

Meer informatie vindt u op de site van Engineering Materials
http://booking.evenementenhal.nl/nl/engineering-materials-2016/gorinchem