Project-aanpak goed ontvangen

vinlende

Wat houdt de project-aanpak ook al weer in? Martijn Lammers legt uit: “We merken dat klanten het liefst met 1 partij zaken doen als het gaat om het uitwerken van ideeën. Ook als ze geen, of incomplete tekeningen hebben, kunnen ze gewoon bij ons terecht. Korte lijnen, snel schakelen tussen idee, ontwikkeling en prototype. Daarom zijn we begonnen om eenmalige projecten en (complexe) prototypes zelf te produceren en te assembleren. Zo gaat er geen technische kennis verloren door overdrachtmomenten. Doordat we nu naast engineering, ook zelf de productie doen en er als het ware boven op zitten, kunnen we veel sneller prototypes bouwen. Ook de inzet van 3D printtechniek is merkbaar.”

“Hierdoor krijgen we ook steeds meer ervaring en inhoudelijke kennis. Als je snel tekeningen kunt lezen en begrijpen, ook incomplete, kom je sneller tot productie. Klanten zijn echt verrast als ze hun product zo snel in handen krijgen!”

Martijn krijgt veel positieve reacties van klanten: van ‘Waren al tijden naar op zoek’, ‘Ik krijg precies wat ik in gedachten had!’ tot ‘Ik kan het gerust loslaten, hoef er niet steeds meer tussen te zitten of van alles te regelen’.”

Solarmarkt in de lift
“De solarmarkt begint nu behoorlijk aan te trekken. We zien een toenemende vraag naar prototyping en kleine serieproducties. Precies wat wij bij Engineering voor ogen hebben.

2015-03-02 14 23 07“Al onze medewerkers zijn inmiddels ook VCA gecertificeerd. Iets wat al lang op onze actielijst stond en nu gerealiseerd is. Hierdoor zijn we ook gecertificeerd om werkzaamheden uit te voeren in risicovolle omgevingen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden in een fabriek of op bouwterreinen.”

 

RP2015_970x250

Wilt u meer weten over de project-aanpak bij ITEQ Engineering? Wij staan deze week op de RapidPro in Veldhoven. Als engineer, productontwikkelaar of productiebedrijf mag u dit evenement zeker niet missen. U kunt er woensdag en donderdag nog terecht. ITEQ Engineering is te vinden op stand nr. 63!