De WOO kaars

vinlende

wooMet de groei van onze ITEQ vestiging in Vietnam, neemt ook onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid in deze regio toe.

Dankzij ons productiebedrijf in Ho-Chi Min stad helpen we indirect mee aan de ontwikkeling en de werkgelegenheid in Vietnam. Om onze betrokkenheid op een ludieke manier te onderstrepen, hebben wij tijdens de afgelopen ESEF beurs onze gasten verrast met een klein cadeautje uit Vietnam: de WOO parfumkaars.

WOO staat voor Worlds of Opportunities en is een Nederlands initiatief om in Vietnam werkgelegenheid te creëren voor mensen die zich in kwetsbare situaties bevinden.

Met de verkoop van WOO parfumkaarsen uit gerecyclede flessen proberen zij hun productiefaciliteit te verbeteren met betere apparatuur, opleiding en training.

Het is zeker de moeite waard om onderstaande video te bekijken:

 

Bent u – net als wij – geïnteresseerd in hun verhaal, bezoek dan de website van WOO: www.welcome2woo.com

Crowdsourcing

De mensen achter WOO zijn druk bezig met crowdsourcing om verder te kunnen investeren in mensen en werkgelegenheid in Vietnam. Zij hebben het project aangemeld op de site http://www.oneplanetcrowd.nl onder de naam ‘project WOO CARES’.

Wilt u ook iets goeds doen voor de wereld en tegelijkertijd uzelf of uw relaties trakteren op een uniek cadeau? Doe dan mee en investeer in dit project en u zorgt dat de campagne een flinke boost krijgt!