Uitbreiding van het machinepark draagt bij aan de lean production gedachte

vinlende

Een nieuwe kantbank en een nieuwe stiftlasmachine zorgen voor kortere omsteltijden, waardoor we met minder mensen meer output kunnen genereren. Dit past geheel in de Lean Production gedachte, waar ITEQ Industries continu mee bezig is.

En daarvan profiteert u als klant van ITEQ volop! Kortere omsteltijden reduceren niet alleen de levertijden, maar ook de kans op fouten. De nieuwe HD Automatic Tool Changer kantbank bijvoorbeeld, wordt rechtstreeks vanuit een 3D-programma ingesteld. Zelfs de meest complexe producten worden binnen enkele minuten gebogen. Voor meer informatie kunt u hier alles vinden.

Wilt u meer informatie over de nieuwe mogelijkheden, of uw wensen met een van onze verkoop-adviseurs bespreken? Neem dan rechtstreeks contact met ons op: 033-4554444 (e-mail: info@iteq.nl )

 folder-kantbank