ITEQ Engineering ontwikkelt vandalisme bestendige voorzieningen

vinlende

Beschermkap Strada parkeerautomaatParkeerautomaat beschermkap Strada closeZowel voor tijdens de jaarwisseling als bij evenementen en andere gelegenheden waarbij grote groepen mensen bijeenkomen en de kans op vandalisme hoog is, dreigen parkeerautomaten vaak het onderspit te delven.

De oplossing, die ITEQ Engineering heeft bedacht voor gemeenten met vrijstaande parkeerautomaten, verdient zich dan ook onmiddellijk terug.

De engineers van ITEQ Engineering hebben een concept ontwikkeld waarbij een kap aan de voorzijde van de automaat wordt geplaatst. Als de kap niet in gebruik is kan deze permanent aan de voor- of achterzijde van de parkeerautomaat worden geplaatst.

Bij ingebruikname van de kap zorgt het speciale slot er voor dat de kap met een sleutel wordt geopend, waarna de kap aan de voorkant tegen het display schuift en met hetzelfde slot weer op slot gaat. Opslag en vervoer van de kappen is hierdoor niet meer nodig.

Inmiddels is al in een groot aantal gemeenten deze kappen geplaatst. Waaronder in de gemeenten Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het vandalisme aan parkeerautomaten is na ingebruikname aanzienlijk afgenomen.

Ook voor de parkeerautomaten voor uw gemeente kan ITEQ Engineering een dergelijke vandalismebestendige voorziening ontwikkelen. ITEQ Engineering is gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van klantspecifieke componenten, coverings en complete modules uit metaal.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Martijn Lammers, tel. 033-4534027 of Menno Bos, tel. 033-4534025.

Andere oplossingen voor ‘Traffic & Parking’

Voor ‘Traffic and Parking’ is ITEQ Engineering een belangrijke partij voor het ontwerpen en ontwikkelen van klantspecifieke oplossingen.

Naast de beschermkap heeft ITEQ Engineering o.a. een module ontwikkeld waarmee parkeerautomaten sneller zijn te plaatsen en ook het vervangen van parkeerautomaten veel sneller gaat.

ITEQ Engineering heeft een uitgebreid portfolio opgebouwd, die continue aangevuld wordt met nieuwe innovatieve ontwikkelingen.