ITEQ breidt uit!

vinlende

Rik van HamersveldRik van Hamersveld, 22 jaar en woonachtend in Hoogland (Amersfoort) heeft dit jaar met succes HBO Technische bedrijfskunde afgerond op Hogeschool Windesheim te Zwolle.

“Tijdens mijn afstuderen werd ik benaderd om bij ITEQ op gesprek te komen. De ambitie, het team, de perspectieven, de professionaliteit en de diversiteit van het bedrijf hebben mij overtuigd dat ik bij ITEQ op de juiste plek ben om mijn carrière te starten. Ik zal bij ITEQ als verkoopbinnendienst beginnen. Wanneer ik het bedrijf en haar mogelijkheden goed ken zal ik stappen zetten naar de verkoopbuitendienst. Ik heb zin in de toekomst hier bij ITEQ en ben ervan overtuigd dat ik hier mijzelf en mijn carrière goed kan ontwikkelen!”

 

foto (27)Ehsan Anwari is 27 jaar en woont in Nieuwegein. Sinds 19 augustus is hij werkzaam bij Iteq Industries als medewerker Werkvoorbereiding.

“In januari 2010 heb ik mijn HTS-diploma behaald op Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik 3 jaar als Project Engineer bij Asko BV te Amsterdam gewerkt en vervolgens 6 maanden als Sales Engineer bij SAB (TATA Steel) gewerkt. Hier heb ik kennis gemaakt met staalwereld.”

 

Industrial design steeds belangrijker

Ook onze afdeling Engineering maakt een sterke groei door. Onlangs zijn ook daar een tweetal fulltime medewerkers toegevoegd aan het team van engineers.

Wij zien bovendien een belangrijke ontwikkeling op het gebied van Industrial Design. Producten moeten niet alleen functioneel, maar ook een passend design hebben. Vormgeving wordt een steeds belangrijker element in het ontwerp. Met de nieuwe krachten bij ITEQ Engineering kunnen wij hier steeds beter op inspelen.