“Goed voor de nachtrust!”

vinlende

Bluelarix Designworks in Amsterdam is een ontwerpbureau, gespecialiseerd in industrial design, productontwikkeling, elektronica en interactie. Tot hun klantenkring behoren middelgrote tot grote bedrijven, die zich o.a. bewegen in de zorg sector, consumenten elektronica, professionele producten en de sportwereld.

“Behalve het ontwerp, ligt onze kracht ook bij de daadwerkelijke realisatie van de ontwerpen: van concept design tot en met seriebouw”, aldus creative director Andreas Knol.

“Hiervoor doen wij altijd vaak een beroep op verschillende productiebedrijven. Afgelopen maand moesten wij echter op zoek naar een leverancier om een relatief complex eenvoudig,  maar zeer belangrijk onderdeel voor een medische tablet-computer te maken, in een serie van 200 stuks. Binnen 2 werkdágen wel te verstaan! Terwijl 2 wéken de standaard levertijd was van onze bestaande leveranciers! Dus moesten we snel op zoek naar een alternatief.”

“Via internet kwamen we terecht bij de High-Speed lasersnijservice van ITEQ Industries. Zij garanderen een 12-uurs levering, of, zoals in ons geval, een weekend-service. Dat wil zeggen, vrijdag aanleveren en maandag uitleveren. En dat was precies wat we zochten.”

“Zij hadden de kennis en de techniek in huis om ons uit de brand te helpen. Wij hebben vrijdagnamiddag de tekeningen aangeleverd, 2 e-mailtjes verstuurd en maandagmiddag zijn de 200 stuks rechtstreeks verstuurd naar ons het productiebedrijf waar de tablets worden geassembleerd. Top! Een uitstekende service en … héél goed voor de nachtrust!”  

>> kijk ook op www.bluelarix.nl >> meer informatie over High-Speed Lasersnijservice vindt u hier