NIEUW: ITEQ High-Speed Laserservice

vinlende

Het zal u maar overkomen: U krijgt een spoedklus en moet de volgende dag de productie starten. Maar u heeft hiervoor plaatwerk nodig dat gesneden moet worden.

Uitbesteden, okay, maar waar krijgt u dit zó snel geleverd, dat u de volgende dag al verder kunt?

“In de huidige 24-uurs economie is dit een keiharde realiteit en zien we dit soort vragen steeds vaker voorbij komen“, vertelt Tim Kollen, operational director van ITEQ Industries.

“Opdrachten komen op het laatste moment binnen en moeten het liefst de volgende ochtend klaar zijn! “Dit bracht ons op het idee van een High-Speed service, bedoeld om bedrijven met een spoedorder – en dan bedoelen we ook écht met spoed te helpen. ‘s Nachts wel te verstaan! Ons productieapparaat met volautomatische productiemachines voor lasersnijden, ponsen en vervormen, draait 24 uur per dag, 7 dagen per week met continue bezetting. Onze medewerkers weten alles van snijden en programmeren, dus als het moet kunnen klanten bij ons om 5 uur ’s middags aankloppen en de volgende ochtend om 8 uur de kant-en-klare producten ophalen!”

Seriematig lasersnijwerk

U kunt bij ITEQ High-Speed Laserservice terecht voor standaard lasersnijwerk tot 6 mm, in enkelstuks of in kleine series. U levert de digitale file aan, we spreken de gewenste levertijd af en gaan direct voor u aan de slag.

Meer weten over de mogelijkheden van ITEQ High-Speed?

Neem contact op met ITEQ High-Speed door te bellen met 033-4534031 of mail naar highspeed@iteq.nl